BAŞAKŞEHİR OKULLARI KAYIT ve TANITIM OFİSLERİ

Kayıt ve Tanıtım Ofisleri Başakşehir Okulları’na bağlı olarak Tekirdağ ilinin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde kurulmuştur. Ofislerimizin kuruluş amacı ise; Okulumuzun kamuoyunda daha nitelikli ve tanınır olması, üstlendiği sağlam misyon ve çağdaş vizyon doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektir.

Kayıt ve Tanıtım Ofislerimiz; Okulumuz ile Çerkezköy, Kapaklı, Saray bölgesindeki öğrenci, öğretmen, eğitim yöneticisi ve veliler arasında bir köprü vazifesi görmektedir. İletişim ağını okul dışı alanlardaki çalışmaları ile genişletmektedir.

Ofislerimiz aday öğrenci ve velilerle güçlü ilişkiler kurmaya büyük önem vermekte ve Okulumuzun sunduğu olanakları tanıtmak amacıyla çeşitli projeler geliştirerek yürütmektedir. Yapılan tanıtım faaliyetleri ışığında yine öğrencilerin okul kayıtları ofislerimizden de gerçekleşebilmektedir.