BAŞAKŞEHİR OKULLARINDA SERVİS HİZMETİ

Başakşehir Okulları olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında anlaşmalı firmamız Lider öğrenci Servis Koop ile güvenli huzurlu hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Öğrenci Taşımacılığının büyük bir sorumluluk olduğu bilinciyle, geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliğini her şeyin üzerinde tutmaktayız. Anaokulundan liseye kadar o güne ailelerinden sonra bizlerle başlayan öğrencilerimize, ev ve okulları arasındaki yolculuklarının güvenli ve konforlu olmasını sağlayarak, mutlu ve verimli bir güne başlamaları için gereken hassasiyeti gösteriyoruz.

Rehber, şoför ve araçların tüm uygunluk belgeleri eksiksiz Anlaşmalı firmanın ve okulumuzun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Eğitimli rehberler ve sürücülerimizle her gün öğrenci, öğretmen ve personelimizi huzurlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.